tiistai 22. maaliskuuta 2016

Viides leiri

Meillä on takana jo viisi leiriä ja tuntuu uskomattomalta, että edessä on enää kaksi. Joukkueen koko ajan yhtenäistyessä leirit ovat tuntuneet toinen toistaan hauskemmilta ja kotoisammilta. Samalla olemme jokaisen leirin jälkeen aina yhtä mieltä siitä, että vietimme juuri uramme rankimman leirin. Koska treenaamme loppujen lopuksi niin vähän yhdessä, on leireillä aina tarve maksimoida jokainen hetki ohjelman juttujen tekemiseen, mikä vie toistomäärät yhden viikonlopun aikana ihan uudelle levelille.  Eipä se onneksi haittaa kun tekeminen on hauskaa ja porukka on huikea J


Moreheadin valmentaja Mark oli taas meidän mukana viikonloppuna. Odotimme sitä totta kai kovasti, sillä Mark on ollut meille tärkeä tekniikka-apu koko projektin ajan. Mark ja valmentajat olivat automatkalla Vierumäelle keskustelleet ohjelmasta ja sen rakenteesta. Keskustelun lopputulos oli se, että koko alkuohjelma oli laitettu uuteen uskoon. Niinpä pääsimme aloittamaan leirin ohjelman opettelulla, ja meidän iloksi kaikki muutokset tuntuivat helpottavan kokonaisuutta huomattavasti. Uusi rakenne korostaa meidän ohjelman tärkeimpiä kohtia ja sen ansiosta ohjelman alku on nyt todella vaikuttava.


Jo ensimmäisissä treeneissä huomasi, kuinka paljon ryhmät olivat taas kerran kehittyneet kahden viimeisen leirin välissä. Vaikeimmat tekniikat ovat hallussa kaikilla ryhmillä, eikä voi kun olla todella vaikuttunut siitä, miten paljon ryhmät antavat tälle projektille vapaa-ajallaan. Jos en muista ihan väärin, niin elokuussa meidän ohjelman ensimmäisen stuntin pystyi tekemään yksi ryhmä. Silloin Mark ehdotti, että se stuntti voisi tulla ohjelmaan esimerkiksi kolmella ryhmällä, ja muut tekisivät siitä helpommat version. Muistan, miten vaikealta tuo stuntti silloin tuntui, ja nyt se on meillä ohjelmassa kaikilla ryhmillä.


Treenitahti läpi koko viikonlopun oli oletettavasti kova ja ruokatauot lyhyet.  Pieniä hetkiä jäi kuitenkin myös yhteiseen hauskanpitoon ja leikkeihin, samoin kun kisapäivän suunnitteluun ja läpikäymiseen kapteenihetkessä. Ehdimme tehdä muutaman kokonaisuuden uudella ohjelmalla, ja pari kokonaisuutta myös puvuilla. Parasta oli, että pääsimme ensimmäistä kertaa esittämään ohjelmia yleisölle. Tanssimaajoukkue kävi katsomassa meitä lauantaina, ja sunnuntaina saimme iloiseksi yllätykseksemme vielä isomman yleisön, kun joukko koulutuksissa olevia valmentajia ja seuratoimijoita tuli katsomaan meitä. Kiitos kannustuksesta! Me kävimme tietysti myös katsomassa tanssimaajoukkueen kokonaisuuden. Se näytti upealta ja tanssijoiden energia välittyi meihin saakka!

Seuraavat viikot tulevat olemaan tiivistahtisia ja MM-kisojen odottaminen alkaa toden teolla. Kaksi viimeistä leiriä tulevat tiiviillä tahdilla ja esiintymisiä alkaa olla päivänä jos toisena. Seuraava esiintyminen on jo pääsiäissununtaina 27.3. klo 11:15 Skillz Gymillä – nähdään siellä!


Viveka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti