tiistai 12. huhtikuuta 2016

Naisten Cheermaajoukkue esittäytyy, osa 6

Naisten Cheermaajoukkueen urheilijaesittelyissä seuraavana vuorossa Annika, Saara ja Oona!

Nimi: Annika Hokkanen
Ikä: 17 v.

Cheerleadingtausta:
Aloitin cheerleadingin vuoden 2009 marraskuussa Golden Spiritissä. Aloitin Dryads-nimisessä joukkueessa ja vuodenvaihteessa siirryin Spellbinderseihin. Spellbinderseista siirryin vuonna 2011 Whitelighterseihin, jonka jälkeen siirryin nykyiseen joukkueeseeni, Angelseihin, jossa olen nyt harrastanut kaksi vuotta. Tähän asti olen harrastanut cheerleadingia yli 6 vuotta.





Paras hetkesi lajin parissa:
Parhaita hetkiä ovat olleet junioreissa voitettu Euroopan mestaruus, kisamatkat oman joukkueen kanssa, onnistumiset ja tietysti maajoukkueeseen pääseminen.

Omat vahvuutesi joukkueessa:
Omia vahvuuksiani on akrobatia ja heitot.

Miltä maajoukkueessa treenaaminen on tuntunut:
Treenaaminen on tuntunut mahtavalta! On huikeaa treenata Suomen parhaimpien kanssa. Jokaisten treenien jälkeen huomaa kuinka kovatasoisessa joukkueessa oikein on mukana. Jokaiset treenit ovat tehokkaita, ja leirit rankkoja, mutta treenaaminen maajoukkueessa on kuitenkin todella palkitsevaa ja motivoivaa!

Omat tavoitteesi maajoukkueessa:
Tavoitteenani on kehittyä jokaisessa osa-alueessa lisää, oppia paljon uusia tekniikoita, saada esiintymis- ja kisakokemusta ja saada myös itsevarmuutta valmiiksi osattuihin taitoihin.

Terveiset suomalaisille cheerleadereille ja tanssijoille:
Unelmat toteutetaan kovalla työllä ja arjen pienillä valinnoilla ! Muista astua mukavuusalueesi ulkopuolelle ja treenata määrätietoisesti kohti unelmiasi positiivisella asenteella! Tsemppiä kaikille treenaamiseen!

Nimi: Saara Syväniemi
Ikä: 17 v.

Cheerleadingtausta:
Alotin cheerleadingin 13-vuotiaana Golden Spiritissä alkeisjoukkueessa. Tällä hetkellä harrastan GS Angels -joukkueessa. Lajin parissa on vietetty kohta 5 vuotta.

Paras hetkesi lajin parissa:
Tähän mennessä parhaita hetkiä ovat olleet 2013 EM-kisojen voittaminen junnuissa ja ehdottomasti maajoukkueeseen pääseminen.





Omat vahvuutesi joukkueessa:
Omat vahvuuteni ovat hypyt ja akrobatia. Haluan oppia kokoajan uutta ja koitan jatkuvasti kehittää itseäni huonommissa osa-alueissani.

Miltä maajoukkueessa treenaaminen on tuntunut:
Treenaaminen on tuntunut tosi tavoitteelliselta ja sen takia myös supermotivoivalta. Urheilijoiden kova taso saa myös omaan treeniin lisää tehokkuutta. Rankkaa on tietenkin ollut, mutta niin sen kuuluukin olla.

Omat tavoitteesi maajoukkueessa:

Kehittyä cheerleadingin joka osa-alueessa, oppia uusia tekniikoita ja taitoja Suomen parhaiden cheerleadereiden kanssa. Ja yleisesti maajoukkueena haluan näyttää muulle cheermaailmalle mitä Suomella on antaa!

Terveiset suomalaisille cheerleadereille ja tanssijoille:
Ei saa luovuttaa tavoitteiden suhteen, vaikka tulisikin vähän takapakkia. Silloin pitää painaa vaan entistä lujempaa eteenpäin ja uskoa. Siten ne unelmat saavutetaan. Positiivinen asenne auttaa aina!


Nimi: Oona Tuononen
Ikä: 23 v.

Cheerleadingtausta:
Yhteensä 11 vuotta. Olin kaksi kautta junioreissa (aloittelijat ja HAC Xtreme), puoli vuotta HAC:n kakkosnaisten joukkueessa ja kuusi vuotta HAC Elitessä. Jatkoin vielä kaksi kautta Funky Team Wild Flyerseissa ja nyt urheilen vain maajoukkueessa.

Paras hetkesi lajin parissa:
EM-kulta 2009 sekä minulle ensimmäinen MM-pronssi vuonna 2012.





Oma vahvuutesi joukkueessa:
Stuntit ehdottomasti. Osaan tehdä jokaista nostopaikkaa, mutta vahvimpana minulle on takamiehen paikka.

Miltä maajoukkueessa treenaaminen on tuntunut:
Mahtavalta! On todella motivoivaa treenata joukkueessa, jossa kaikki ovat täysillä mukana ja haluavat kehittää itseään pienissäkin jutuissa koko ajan.

Omat tavoitteeni maajoukkueessa:
Yltää edes lähes samalle tasolle, mitä parhaimmat urheilijat joukkueessa ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti