perjantai 22. huhtikuuta 2016

Naisten cheermaajoukkue esittäytyyy, osa 11

Naisten cheermaajoukkueen viimeisissä urheilijaesittelyissä tutustutaan Katariinaan ja Katriin!

Nimi: Katariina Erwe
Ikä: 23 

Cheerleadingtausta:
Aloitin lajin parissa vuonna 2006 HAC:n junioreiden aloittelijajoukkueessa Extemporessa, jonka jälkeen olin kaksi vuotta Elationissa. Sieltä karsin vuonna 2009 HAC Eliteen, jossa urheilen vielä tänä päivänä.

Paras hetkesi lajin parissa:
Parhaita hetkiä on monia. Ehkä merkittävimpiä ovat ensimmäinen SM-kultani vuoden 2012 SM-kisoista Eliten kanssa sekä ensimmäiset MM-kilpailut ja MM-pronssi vuonna 2012.



Omat vahvuutesi joukkueessa:
Vahvuuksiani ovat monipuolisuus sekä kokemus kisamatolla.

Miltä maajoukkueessa treenaminen on tuntunut:
Maajoukkueessa treenaaminen on tuntunut hienolta, vaikka se on ollut erilaista seurajoukkueeseen verrattuna. Itse pitää olla vastuussa omasta treenaamisestaan, koska suurin osa treenaamisesta tapahtuu itsenäisesti leirien ulkopuolella ja pääsee kokeilemaan omia rajojaan enemmän. Täällä on päässyt tutustumaan taitaviin ja upeisiin urheilijoihin muista seuroista ja kaikki ovat olleet valmiita viemään tätä joukkuetta eteenpäin kohti yhteisiä tavoitteita.

Omat tavoitteesi maajoukkueessa:
Tavoitteeni maajoukkueessa on kehittyä paremmaksi ja taitavammaksi urheilijaksi, tehdä puhdas MM-kilpailusuoritus sekä voittaa MM-kultaa.

Terveiset suomalaisille cheerleadereille ja tanssijoille:

Pitäkää kiinni unelmistanne ja tehkää töitä niiden eteen! 


Nimi: Katri Pohjakallio
Ikä: 19

Cheerleadingtausta:
Aloitin lajin syksyllä 2009 seuramme alkeisjuniorijoukkueessa Extemporessa. Seuraavan kauden urheilin A2-junioreissa ja sen jälkeen 2,5 vuotta Junior Elitessä. Eliteen pääsin kesällä 2013.

Paras hetkesi lajin parissa:
Näitä on totta kai monia, mutta parhaiten mieleeni ovat jääneet ensimmäiset kilpailuni, tyttöjen sarjan SM-kulta 2012, naisten sarjan SM-kulta 2015 ja viimevuoden MM-kisamatka. Myös urheileminen Elitessä on ollut kokonaisvaltaisesti parasta!


Omat vahvuutesi joukkueessa:
Stuntit

Miltä maajoukkueessa treenaaminen on tuntunut:
Treenaaminen on ollut rankkaa, mutta palkitsevaa. Mitä lähemmäs MM-kisoja on päästy, sitä enemmän olen nauttinut tästä projektista. On mahtavaa treenata ja päästä edustamaan Suomea näin motivoituneen ja taitavan porukan kanssa!

Omat tavoitteesi maajoukkueessa:
Tavoitteeni on antaa kaikkeni ja nauttia kisamatolla sekä voittaa maailmanmestaruus.

Terveiset suomalaisille cheerleadereille ja tanssijoille:

Uskaltakaa asettaa tavoitteita ja olla edelläkävijöitä älkääkä lannistuko vastoinkäymisistä! Muistakaa myös nauttia treenaamisesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti